avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... FRAUDA PENSIE ILEGALA
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

FRAUDA PENSIE ILEGALA

Buna ziua.unde as putea sa ma adresez pt o sesizare in legatura cu obtinerea dosarului de pensionare falsificat al unei persoane??multumesc...
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:46, 1 Aprilie 2015
La politie, daca aveti indicii indubitabile.
Puteti sesiza si DNA-ul .
Sa inaintat dosarul de pensionare si nu a fost admis din cauza ca nu erau anii de pensionare sau vechimea ceva de genul. .dupa putin timp dosarul a primit unda verde si pensionarea a fost facuta..nici intrun caz legal..
1. Dvs. de unde stiti ca nu s-a procedat legal?

2. Poate nu a fost corecta neadmiterea initiala a dosarului.
Daca stiti ca acel dosar nu era intocmit in conformitate cu prevederile legale in materie - chiar daca a fost acceptat - puteti sesiza asa cum vi s-a mentionat anterior , Politia , Parchetul si/sau DNA-ul.

Alte discuții în legătură

Decizie de pensionare limita de vârstă cu reducerea vârstei standard de pensionare AvadaneiIrina AvadaneiIrina Bună ziua, Pe data de 11 martie 2019, am depus dosarul de pensionare la limita de vârstă cu reducerea vârstei de pensionare pentru tatăl meu. Nici ... (vezi toată discuția)
Anulare decizie de pensie pintiliemirceadorin pintiliemirceadorin Am primit decizia de pensionare pentru limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionare , ca urmare a lucrului in conditii deosebite de munca (gr. ... (vezi toată discuția)
Multiple incalcari ale codului muncii AdrianHanz0 AdrianHanz0 Sunt angajat de aproximativ 7 luni prin contract individual de munca la o fabrica. Datorita segmentului pe care se profileaza fabrica toti angajatii, exceptand ... (vezi toată discuția)