avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... restrictie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

restrictie

buna. sant in divort cu sotia avem un copil si aceasta imi restrictioneaza dreptul sa mi vad copilul(divortul nu e finalizat si copilul este la ea)//ce pot face??are vreun drept legal sa faca asta??
Cel mai recent răspuns: ellemill , utilizator 13:39, 21 Ianuarie 2015
puteti cere pe calea ordonantei presedinteale program de relatii personale
Ce înţelegeţi dvs. prin "îmi restricţionează dreptul să îmi văd copilul"?
Nu vă deschide uşa? Nu lasă copilul să vorbească cu dvs.?
nu mi raspunde la telefon sa aflu unde e copilul sa l pot vedea , nu mi deschide usa ,lasa copilul la diferite persoane cand ea e la munca si acolo ma intalnesc ,cu usi incuiate stiind sigur de copil ca e inauntru..
Ceea ce nu-i interzis este permis.
Urmaţi sfatul din postarea lui mirebire.
Ultima modificare: Duminică, 11 Ianuarie 2015
Martonze, utilizator
nu inteleg.....relatii personale???

Alte discuții în legătură

Divort cristyfurisi cristyfurisi sunt in divort iar sotia mea a plecat cu fata timp de trei saptamani la amant,daca mergcu cumnatul meu la domiciliul lui il pot folosi ca martor in proces ... (vezi toată discuția)
Program vizita copil - etape Valentin40 Valentin40 Am divortat in 2013 - custodie comuna cu domiciliul la mama . Dar de 3 luni de zile \\"mama\\" a intors copilul impotriva mea ( copil baiat 11 ani ) astefel ... (vezi toată discuția)
Divort cu copii - fosta sotie nu-mi permite sa vad baiatul ernest ernest Am divort de sotia si a ramas fiul meu de 12 ani la ea .Nu pot sal vad si sa l vizitez pt ca ea ia bagat in cap multe prostii si el ... (vezi toată discuția)