avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... restrictie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

restrictie

buna. sant in divort cu sotia avem un copil si aceasta imi restrictioneaza dreptul sa mi vad copilul(divortul nu e finalizat si copilul este la ea)//ce pot face??are vreun drept legal sa faca asta??
Cel mai recent răspuns: ellemill , utilizator 13:39, 21 Ianuarie 2015
puteti cere pe calea ordonantei presedinteale program de relatii personale
Ce înţelegeţi dvs. prin "îmi restricţionează dreptul să îmi văd copilul"?
Nu vă deschide uşa? Nu lasă copilul să vorbească cu dvs.?
nu mi raspunde la telefon sa aflu unde e copilul sa l pot vedea , nu mi deschide usa ,lasa copilul la diferite persoane cand ea e la munca si acolo ma intalnesc ,cu usi incuiate stiind sigur de copil ca e inauntru..
Ceea ce nu-i interzis este permis.
Urmaţi sfatul din postarea lui mirebire.
Ultima modificare: Duminică, 11 Ianuarie 2015
Martonze, utilizator
nu inteleg.....relatii personale???

Alte discuții în legătură

Program vizita copil - etape Valentin40 Valentin40 Am divortat in 2013 - custodie comuna cu domiciliul la mama . Dar de 3 luni de zile \\"mama\\" a intors copilul impotriva mea ( copil baiat 11 ani ) astefel ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa-mi vad copilu? pedycab pedycab Da stiu acest lucru dar vedeti sunt deja doua luni de cand copilul este la ea iar eu nu am drep la el...dupa parerea ei. As putea sa fac si eu pe nebunu si ... (vezi toată discuția)
Program de relații personale. cât de legale sunt programele de vizitare și dacă minorul are dreptul să aibă relații personale cu părintii nerezidenți și in afara acestui program ? CUSTODIAN CUSTODIAN Vă rog să mă ajutați și să mă lămuriți dacă se poate. Nu am găsit nimic pe această temă. De ceva timp nu fac altceva decât să mă gândesc la ... (vezi toată discuția)