avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate neagoeloredana

Activitate neagoeloredana

Răspuns la discuția Credit cu buletinul
Multumesc
Da dar socrul meu mai are inca 3 frati.Au fost 4 la parinti casa a ramas cu titlu de proprietate pe numele mamei lor.Mai traieste o singura sora si de la ceilalti au ramas copiii.Socrul meu a ramas in casa respectiva pentru ca era cel mai mic dar nu are nimic pe numele lui si e casa parinteasca a tuturor 4.
Multumesc
Da,nu cunosc exact clauzele.Suma a fost de 12000 lei din care timp de 1 an si jum s-a platit rata lunara la timp pana a decedat socrul meu.Alte clauze nu cunosc,nu a semnat nimeni altcineva si nici garantii nu are deoarece s-a prezentat doar cu buletinul si in baza acestuia s-a facut imprumutul.Dar este normal sa se anuleze o asigurare de viata in momentul unei refinantari?
Multumesc.Iar in cazul in care acestia nu au nicio pretentie asupra casei respective trebuie sa renunte pe baza de declaratie la orice drept privind imobilul?
Buna ziua,socrul meu a decedat in primavara anului trecut si casa in care a locuit este cu titlu de proprietate pe numele mamei socrului meu care este deasemeni decedata.Socrul meu mai avea 3 frati dintre care doar 1 mai traieste iar de la ceilalti au ramas copiii.Intrebarea mea este daca cei care au ramas in urma (nepotii si o sora)au dreptul la casa respectiva sau daca pot face act de proprietate pe casa respectiva fara a avea nevoie de acordul celorlalti?
Multumesc.
Socrul meu nu a avut nimic pe numele lui nici macar un televizor...casa in care au locuit este cu titlu de proprietate pe numele mamei socrului meu care e decedata de mult.Multumesc pentru raspuns.
Buna ziua.Socrul meu a contractat un credit de nevoi personale cu buletinul in anul 2012 la care a avut o asigurare de viata.Ulterior a facut o refinantare iar functionara de la banca i-a spus ca nu poate beneficia de asigurare k nu se incadreaza intr-o anumita limita de varsta.Anul trecut in 2014 socrul meu a decedat in urma unei boli crunte si a avut un diagnostic pus de medic,foi de internare si altele.Inainte sa afle k este bolnav a vrut sa faca o alta asigurare din nou pe credit si de la banca i s-a spus k e ok si sa treaca tot el pe acolo peste ceva timp sa o semneze.Intre timp am depistat boala si i s-a pus diagnostic de cancer in metastaza.Cand cea de la banca a auzit nu a mai definitivat asigurarea aceasta ramanand insa pe cont neinchisa cu motiv de nesemnare.Nu exista absolut nicio dovada ca socrul meu a cerut anularea asigurarii inca de la inceput desi cei de la banca spun ca el a solicitat verbal sa i se anuleze asigurarea.In afara de el nu a semnat nimeni pt acel credit,soacra mea nu are niciun venit nici macar pensie si nici sotul meu nu lucreaza cu carte de munca.Intrebarea mea este ce se poate face in aceasta situatie deoarece banca o ameninta pe soacra mea k trebuie sa plateasca desi nu are niciun venit.Ce se poate intampla?
Multumesc.