avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Activitate Capsunel

Activitate Capsunel

În urma sentinței definitive de divorț, mi s-a stabilit o pensie de întreținere, din partea ex.sotului.Deoarece, nu mi s-a platit pensia,am executat silit cota parte a ex.sotului din apartamentul detinut, in parti egale de amandoi, .Acelasi lucru, l-a facut si mama copilului din afara casatoriei.A poprit si ea cota parte din apartament, deoarece , acesta nu a plătit pensia de întreținere. Executorul judecătoresc mi-a zis ca, eu voi recupera creanta de 30000 de euro ,licitind cota parte ce aparține ex-sotului.Avocatul imi spune ca, va trebui să îi plătesc femeii, cu care ex.sotul are copilul, suma ce se obține la licitarea cotei parti a apartamentului. Aceasta, deoarece pensia minorului primează, fata de pensia mea de întreținere. Va rog, sa imi spuneti care este varianta corecta.
Răspuns la discuția Recuperari creante divort
Am apelat la un executor judecatoresc care nu poate executa un apartament care nu are carte funciara, masina a zis ca nu o poate executa ca trebuie gasita o locatie unde sa poata fi sechestrata si e necesar sa raspunda cineva de siguranta ei pe timpul sechestrului, mai detinem un apartament comun in care locuiesc momentan ,dar mi-a spus ca trebuie sa deschid un proces de executare silita a partii lui din apartament, pentru ca sa se poata cere licitarea apartamentului si apoi stabilirea cotei ce revine fiecaruia in vederea recuperarii unei parti din creante.
Răspuns la discuția Recuperari creante divort
Chiar nu exista cineva care mi-ar recomanda o firma sau un avocat turc?
In urma hotararii definitive date in procesul de divort, fostul sot este obligat sa imi plateasca o pensie de intretinere si daune morale in valoare de peste 60000 de euro. Problema este ca fostul sot, cetatean roman, lucreaza ca pilot comercial la o firma aeriana lowcost din Turcia. Deoarece Turcia, este o tara non UE, nu pot sa ii execut salariul de pilot de peste 11000 de euro, deoarece nu cunosc vreo firma de avocatura care sa ma ajute sa imi recuperez creanta.Va rog sa ma ajutati cum anume trebuie sa procedez sau daca exista firme de avocatura in Turcia la care pot apela.