În urma sentinței definitive de divorț, mi s-a stabilit o pensie de întreținere, din partea ex.sotului.Deoarece, nu mi s-a platit pensia,am executat silit cota parte a ex.sotului din apartamentul detinut, in parti egale de amandoi, .Acelasi lucru, l-a facut si mama copilului din afara casatoriei.A poprit si ea cota parte din apartament, deoarece , acesta nu a plătit pensia de întreținere. Executorul judecătoresc mi-a zis ca, eu voi recupera creanta de 30000 de euro ,licitind cota parte ce aparține ex-sotului.Avocatul imi spune ca, va trebui să îi plătesc femeii, cu care ex.sotul are copilul, suma ce se obține la licitarea cotei parti a apartamentului. Aceasta, deoarece pensia minorului primează, fata de pensia mea de întreținere. Va rog, sa imi spuneti care este varianta corecta.
Dapix
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Pensia de întreținere a copilului minor primează. Dar vorbiți acolo de 30.000 de EURO, oare nu vă ajunge să vă îndestulați amândoi creditorii`?? Mă gândesc că nu aveți de recuperat pentru dvs o suma atât de mare, încât să nu va ajungă la amândoi creditorii suma de 30.000 Euro.
Oricum, trebuie să știți că prima dată se îndestulează copilul minor, și apoi ce mai rămâne luați dvs.
Mostenire?
papic
Buna ziua, socrul meu acum 3-4 ani s-a imprumutat de la banca cu o suma de aprox.30.000 euro, sotul meu avand domiciliul din buletin inaca aceasi cu socru a ... (vezi toată discuția)