avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Activitate Stefan-Petru

Activitate Stefan-Petru

Buna ziua am si eu o nelamurire daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns.....cumnata mea are 18 ani si a terminat liceul acum a luat si bacul ea beneficiaza de pensie de urmas dupa decesul tatalui ei de acum 2 ani intrebarea era...poate sa isi bage dosarul de somaj pentru absolventi de liceu sa ia si somaj si pensie sau se va suspenda dreptul la pensie?si o alta nelamurire....daca va continua studiile la o posliceala particulara din septembrie mai are rost sa isi bage dosarul de somaj? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Răspuns la discuția Pensie urmas veteran de razboi
multumesc frumos domnule Carp Mircea pentru informatii mai am o intrebare daca ma puteti ajuta cu un raspuns si sa imi spuneti daca se poate face ceva: Bunica iubitei mele este vaduva de veteran de razboi si beneficiaza de o indemnizatie de 92 de lei dar nu si de alte drepturi oferite de lege cum au si alte vaduve in situatia ei,e vaduva de 30 de ani si nu sa mai recasatorit ce putem face sa poata beneficia si de celelalte drepturi ajutor de incalzire la finalul anului de exemplu si multe alte drepturi pe care le-am citit pe saite-ul casei judetene de pensii prin link-ul postat de dumneavoastra
Buna ziua am si eu o intrebare daca poate cineva sa imi raspunda stie cineva daca pensia de veteran de razboi se va mari de la 1 ianuarie 2015?
Răspuns la discuția Valoare pensie minima
Multumesc pentru raspunsuri
Buna seara tuturor, am si eu o intrebare stie cineva sa imi raspunda,auzisem pe toata perioada campaniei electorale ca pensia minima de 350 de lei fa fi majorata la 450 sau 500 de lei stie cineva daca sa marit? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.