avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Valoare pensie minima
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Valoare pensie minima

Buna seara tuturor, am si eu o intrebare stie cineva sa imi raspunda,auzisem pe toata perioada campaniei electorale ca pensia minima de 350 de lei fa fi majorata la 450 sau 500 de lei stie cineva daca sa marit? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Stefan-Petru , utilizator 23:20, 13 Ianuarie 2015
Indemnizatia minima pentru pensionari s-a majorat de la 350 la 400 de lei incepand cu ianuarie 2015.
Multumesc pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor social de 400 lei eugenbala eugenbala Buna ziua! Am o pensie de invaliditate gradul III de 350 lei iar sotia are indemnizatie de handicap permanent de 250 lei. Avem dreptul la ajutorul social de ... (vezi toată discuția)
Majorarea punctului de pensie și pensia minima de 520 lei CYBORG CYBORG Buna seara! O doamna de la Casa de Pensii din Bucuresti spunea la televizor ca chiar daca creste punctual de pensie, pensia minima de 400 lei nu va ... (vezi toată discuția)
Pensie de la stat in valoare de ...1 leu!!! majorare de la 400 la 500 lei CYBORG CYBORG Buna seara! As avea 2 intrebari: Citesc pe Internet si raman \"blocat\".O persoana in varsta primeste o pensie de la stat in valoare de ...1 leu!!! Pai, eu ... (vezi toată discuția)