avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Activitate danalomnaru

Activitate danalomnaru

Am primit un plic de la politie pe adresa la care locuiam, locuinta inchiriata de firma la care lucram. Inginerul care ne coordona pe santier si care locuia tot cu noi mi-a luat plicurile si mi le-a desfacut si adistribuit catre alte persoane continutul fara a imi cere acordul. In aceea corespondeta aveam un temen limita. Inginerul mi-a dat plicurile desfacute dupa acel termen. Ulterior am avut probleme din aceasta cauza. Ce as putea face in acest caz.
Am lucrat in Germania din august 2014 pina in februarie 2015. Declaratia de venit din Germania am primit-o pe alt nume in care corespunde doar data nasterii. Alte date nu sunt inscrise. Este modificat numele. EXEMPLU: in loc de Marian Danut Mihai este trecut Marian Ionut Mihai. Ce pot face pentru a reglementa aceasta gresala?
Răspuns la discuția codul muncii, demisie in alb
Multumesc frumos. De doua ori m-i s-a cerut lucrul asta. Odata am refuzat si a doua oara am fost obligata pe motiv ca altfel nu ma angajaza.
Este legal ca un angajator sa iti solicite sa semnezi demisia in alb in momentul in care semnezi si contractul de munca?