avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Declaratie venit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Declaratie venit

Am lucrat in Germania din august 2014 pina in februarie 2015. Declaratia de venit din Germania am primit-o pe alt nume in care corespunde doar data nasterii. Alte date nu sunt inscrise. Este modificat numele. EXEMPLU: in loc de Marian Danut Mihai este trecut Marian Ionut Mihai. Ce pot face pentru a reglementa aceasta gresala?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 07:12, 12 Martie 2015
Sa faceti o adresa celor din Germania prin care sa le solicitati indreptarea erorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea indemnizatiei pentru cresterea copilului amales amales buna ziua ,va rog sa imi ziceti daca pot obtie prenatal in romania daca am muncit in germania 2 ani dar in aprilie am venit in romania in aprilie si atunci ... (vezi toată discuția)
Tva impus din oficiu baboska baboska Încerc să prezint problema pnctual: 1. Societate înregistrată cu perioada fiscală trimestrială, în iulie 2009 comite o eroare materială în D300 (pe ... (vezi toată discuția)
Declaratia 200 modificata de inspectorul anaf dupa depunere banal banal Buna ziua. Am depus declaratia 200 pe 2014 iar la plata impozitului am observat ca suma nu corespunde cu cea calculata in urma venitului declarat ca realizat. ... (vezi toată discuția)