avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Violarea corespondentei oficiale personale si ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Violarea corespondentei oficiale personale si distribuirea ei

Am primit un plic de la politie pe adresa la care locuiam, locuinta inchiriata de firma la care lucram. Inginerul care ne coordona pe santier si care locuia tot cu noi mi-a luat plicurile si mi le-a desfacut si adistribuit catre alte persoane continutul fara a imi cere acordul. In aceea corespondeta aveam un temen limita. Inginerul mi-a dat plicurile desfacute dupa acel termen. Ulterior am avut probleme din aceasta cauza. Ce as putea face in acest caz.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:36, 12 Martie 2015
Plangere penala pentru violarea corespondentei cu constituire ca parte civila pentru prejudiciu, daca exista. Dar trebuie sa existe probe, martori etc.
Actiunea se pune in miscare la plangerea prealabila a dvs, iar plangerea se depune in termen de maxim 3 luni de cand ati aflat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violarea corespondenței de cãtre fosta soției Cristian Marian Cristian Marian Pe tot parcursul procesului de divorț, adică vreo 2 ani, fosta soție mi-a desfăcut toate plicurile venite de la banca unde am eu contul și era ... (vezi toată discuția)
Violarea corespondentei ethel ethel Buna seara, Cineva primeste o instiintare cum ca intr-o data stabilita de furnizorul de apa i se va schimba contorul de apa. Destinatarul nu poate prelua ... (vezi toată discuția)
Violarea corespondentei tatami2013 tatami2013 Acum cateva luni de zile am observat ca nu mai gasesc in cutia postala corespondenta ( scrisori, facturi utilitati,etc.,etc.) . Am schimbat de mai multe ori ... (vezi toată discuția)