avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Activitate anamaria1982

Activitate anamaria1982

Răspuns la discuția Calcul pensie alimentara
Va multumesc inca o data pentru ajutor si incurajare!un sfârșit de saptamana placut!!
Va multumesc pentru raspuns.O nelamurirea am insa,procentul este de pana la 25% din venituri.El sustine ca se va diminua procentul daca eu nu fac dovada,prin documnete,pentru toate cheltuielile copilului,lucu care este imposibil(ma refer la bona,cu care nu am contract,fondul clasei,școlii ,alte bonuri pe care din pacate nu le a pasrtrat etc).Exista si acesta posibilitate? Multumesc anticipat!
Va multumesc mult pentru ajutor!O zi frumoasa!
Buna sera,va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza pensia alimentara in aceasta situatie.Am 1 copil in intretinere,fostul sot este angajat MAI.Are o rata la un credit ipotecar,un card de credit si venituri suplimentare din taximetrie.Spuneti-mi va rog care este procenul din salariu aferent pensiei alimentare si daca rata pe care o are(crdit acordat dupa divort) afecteaza acest calcul.Va multumesc anticipat!
buna ziua,sunt abonat vodafone din 2003, am modificat abonametul in mai 2014.costul actual este de 159 ron cu tva.modificariel s-au facut la telefon , nu am primit pana in acest moment documntul cu modificarile desi am solicitat ultima data , pe mail, in 22.12.2014.am constatat la aceeasi data ,ca o colega are aceeasi oferta ca si mine , cu un 1GB net in plus, aceasta afacut abonamentul la vodafone in aprilie 2014 , costul ei este de 64 ron . am reclamt situatia la vodafone si nu m-au ajutat in nici un fel.ce pot sa fac? nu pot sa fac nici o reclamtie la ANPC pt ca nu am contractul cu acestia.sunt la zi cu platie desi nu mai utilizez aceel abonamet pt ca am o oferta mult mai avantajoasa de la o alta companie(Digi-semnat 13.01.2015) multunesc!