buna ziua,sunt abonat vodafone din 2003, am modificat abonametul in mai 2014.costul actual este de 159 ron cu tva.modificariel s-au facut la telefon , nu am primit pana in acest moment documntul cu modificarile desi am solicitat ultima data , pe mail, in 22.12.2014.am constatat la aceeasi data ,ca o colega are aceeasi oferta ca si mine , cu un 1GB net in plus, aceasta afacut abonamentul la vodafone in aprilie 2014 , costul ei este de 64 ron . am reclamt situatia la vodafone si nu m-au ajutat in nici un fel.ce pot sa fac? nu pot sa fac nici o reclamtie la ANPC pt ca nu am contractul cu acestia.sunt la zi cu platie desi nu mai utilizez aceel abonamet pt ca am o oferta mult mai avantajoasa de la o alta companie(Digi-semnat 13.01.2015) multunesc!
din cate cunosc la inceputul convorbirii sunte-ti anuntat ca exista posibilitatea ca acea convorbire sa fie inregistrata, dovada a discutiei avute. Cat priveste contractul puteti merge la un centru al societatii de telefonie sa cereti o copie a contractului.