avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reclamatie nerezolvata companie telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reclamatie nerezolvata companie telefonie mobila

buna ziua,sunt abonat vodafone din 2003, am modificat abonametul in mai 2014.costul actual este de 159 ron cu tva.modificariel s-au facut la telefon , nu am primit pana in acest moment documntul cu modificarile desi am solicitat ultima data , pe mail, in 22.12.2014.am constatat la aceeasi data ,ca o colega are aceeasi oferta ca si mine , cu un 1GB net in plus, aceasta afacut abonamentul la vodafone in aprilie 2014 , costul ei este de 64 ron . am reclamt situatia la vodafone si nu m-au ajutat in nici un fel.ce pot sa fac? nu pot sa fac nici o reclamtie la ANPC pt ca nu am contractul cu acestia.sunt la zi cu platie desi nu mai utilizez aceel abonamet pt ca am o oferta mult mai avantajoasa de la o alta companie(Digi-semnat 13.01.2015) multunesc!
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 11:01, 15 Ianuarie 2015
din cate cunosc la inceputul convorbirii sunte-ti anuntat ca exista posibilitatea ca acea convorbire sa fie inregistrata, dovada a discutiei avute. Cat priveste contractul puteti merge la un centru al societatii de telefonie sa cereti o copie a contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea contractului Anayllyl Anayllyl Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti ce as putea face pentru rezilierea unui contract cu o companie telefonie si internet mobil, contract care s-a ... (vezi toată discuția)
Sarlatania vodafone cu numerele de tel suplimentare DoruD DoruD Va implor spuneti-mi ce pot face cu Vodafone carora de vreo 2 ani le platesc doua numere atasate, bagate pe gat \"ia ca nu te costa nimic, dai cartela la ... (vezi toată discuția)
Inselat de vodafone romania cosmindaniel12 cosmindaniel12 Buna ziua, In data de 11.09.2014, am fost contactat de angajatii Vodafone Romania. Mi-au propus semnarea unui contract pe 2 ani, pentru un abonament de ... (vezi toată discuția)