avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Sarlatania Vodafone cu numerele de tel suplimentare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Sarlatania Vodafone cu numerele de tel suplimentare

Va implor spuneti-mi ce pot face cu Vodafone carora de vreo 2 ani le platesc doua numere atasate, bagate pe gat "ia ca nu te costa nimic, dai cartela la cineva din familie". Astazi am reusit sa intru pe myVodafone (uitasem parola) si am crezut ca innebunesc cand am vazut ca de vreo 2 ani le platesc 2 abonamente neutilizate in afara de nr pe care-l utilizez.
I-am tot intrebat de ce platesc asa de mult dar am primit numai raspunsuri evazive. Sunt sigur ca sunt instruiti ca sa bage mana in buzunarul omului , niste hoti de buzunare asta sunt cei de la Vodafone!!!
Sa merg la Protectia Cosumatorului? Sa-i actionez in instanta? Eu nu stiu sa fi semnat contracte scrise sau convorbiri inregstrate ca voi plati ceva pentru acele numere suplimentare. Cum pot sa faca asa ceva cu mine care sunt la ei de 20 de ani???!!! Nu-mi vine sa cred ca traiesc acest cosmar?
In primul rand voi incerca sa anulez acele numere dar daca nu vor? Si banii platiti aiurea?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:17, 4 Ianuarie 2022
Daca ati acceptat un ab de x euro, pe aia ii platiti indiferent de cate nr aveti . Chiar daca se inchid acele nr, nu inseamna ca veti plati mai putin. Mergeti si schimbati-va abonamentul si nu mai acceptati oferte care nu va trebuie.

gi-jane2 a scris:

Daca ati acceptat un ab de x euro, pe aia ii platiti indiferent de cate nr aveti . Chiar daca se inchid acele nr, nu inseamna ca veti plati mai putin. Mergeti si schimbati-va abonamentul si nu mai acceptati oferte care nu va trebuie.

Eu platesc separat fiecare numar, desi folosesc doar unul. Cel putin asa apar in myVodafone, fiecare cu banii aferenti de plata ca si cand as avea 3 abonamente. Unul red10 (de 10E), unul de 12E si cel pe care-l folosesc de 15E. Si mai apare rata de 6E pentru un tel nou. Total aproape 200roni. Sumele de mai sus sunt fara TVA.. nu stiu daca se pot afisa aci documente dar sper ca am fost explicit
cand ati facut abonamentul, stiati ca aveti abonament de 40 de euro?

Nu am nici-un contract (valabil, in termen) scris, semnat, acum se face prelungirea contractului prin telefon, convorbire inregistrata. Si la tel mi-a zis in sept ca voi plati vreo 70lei lunar.
Reusind in sfarsit sa intru pe myVodafone, am vazut 3 nr cu 3 abonamente : Red 10 (10E fara tva), red 12 si red 15. Singurul folosit de mine e red 15.

gi-jane2 a scris:

cand ati facut abonamentul, stiati ca aveti abonament de 40 de euro?

mergeti la un centru vodafone si vedeti care e treaba
Ultima modificare: Marți, 4 Ianuarie 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament crezut inchis de 3 ani inca pe factura lunara! Mihail1972 Mihail1972 Buna ziua. Va cer ajutorul in aceasta problema, orice sfat este binevenit. Povestea decurge in felul urmatorul: In 2009 mama mea avea 3 abonamente pe ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie abonament shary_bv shary_bv buna ziua, am si eu o problema, ca mai toata lumea care va contacteaza: acum 1 an si 11 luni, am ajutat o asa zis prietena sa isi faca un abonament de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract vodafone nooXcape nooXcape Buna ziua, va contactez pentru un sfat / eventuala reprezentare într-o problema legata de rezilierea unui contract cu operatorul de telefonie mobilă ... (vezi toată discuția)