Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!
Eu o sa suspend PFA-ul,probabil pe un an!O sa deschida sotul meu un PFA si as vrea sa-i dau lui casa de marcat!Se poate,poate sa o refiscalizeze?Va multumesc!
Va multumesc foarte mult pentru raspuns!
Domnule Tudor,sunt intr-o mare dilema;cei de la Agentie Jud.ptr.Prestatii Sociale mi-au spus ca trebuie sa suspend PFA-ul in luna nasterii copilului (eu o sa nasc pe 30 luna aceasta)!Mi-au spus ca nu pierd indemnizatia daca-l inchid dupa ce nasc,dar se calculeaza altfel,adica o sa fie indemnizatia mai mica!Va rog din suflet sa ma lamuriti si sa ma sfatuiti ce sa fac!Va multumesc!
Nu am cuvinte sa va multumesc ,ca mi-ati raspuns!
Abuzez de amabilitatea d-voastra,rugandu-va sa fiti mai explicit!
Ce inseamna transmiterea bunurilor?
Ce inseamna sa indeplineasca conditiile ptr.acest cod CAEN(5590-alte servicii de cazare)?
Va multumesc foarte mult!
Buna seara
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!
Pot sa suspend pfa-ul de pe numele meu un an ,(eu fiind insarcinata),si sa deschida sotul pe numele lui pentru aceasta perioada de un an,cu acelasi domeniu de activitate,acelasi sediu social?In cazul nostru fiind vorba de o mica pensiune!
Va multumesc anticipat !
Buna ziua!Sunt insarcinata ,salariata cu contract pe perioada nedeterminata si sunt si PFA!Va rog foarte mult sa ma ajutati !Am dat zeci de telefoane la institutiile abilitate si nimeni nu mi-a dat un raspuns concret!
Intrebariile mele sunt:_
-trebuie sa suspend PFA-ul?
- daca da,trebuie suspendat inainte de-a naste(10 februarie 2015),ori
se poate oricand dupa nastere?
-unde trebuie sa merg pentru a suspenda PFA-ul?
-daca beneficiez,si ca PFA,de indemnizatie crestere copil?daca da,de ce acte am nevoie si unde trebuie depuse?
-daca suspend PFA-ul,mai trebuie sa depun declaratia 220 pentru norma de venit?
Va rog sa-mi raspundeti!Va multumesc anticipat!