avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Refiscalizare casa de marcat!
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Refiscalizare casa de marcat!

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!
Eu o sa suspend PFA-ul,probabil pe un an!O sa deschida sotul meu un PFA si as vrea sa-i dau lui casa de marcat!Se poate,poate sa o refiscalizeze?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: edyefrem , utilizator 08:41, 23 Ianuarie 2015
Da. O scoateti de pe pfa-ul dumneavoastra si o sa o fiscalizati pe celalt. Luati legatura cu cei de la firma de unde ati cumparat-o si va pregatesc ei actele pe care sa le depuneti la finante.
Va multumesc foarte mult pentru raspuns!Problema este,ca acea firma nu mai exista........in cazul acesta ce fac?
Mergeti la oricare firma care se ocupa cu comercializarea caselor de marcat si in schimbul unui tarif, va rezolva, pentru ca singur nu puteti.
Va multumesc foarte mult pentru sfaturi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschiderea unui magazin Andreea-Adriana Andreea-Adriana Buna ziua, as dori sa stiu si eu care sunt pasi de urmat pentru a deschide un magazin cu produse nealimentare. Actele firmei sunt gata am si gasit spatiul ... (vezi toată discuția)
Pasi de urmat dupa infiintarea societatii comerciale Aty80 Aty80 Buna ziua, Am infiintat un SRL ,actele de la registrul comertului deabia mi-au iesit. Intrebarea mea ar fi: ce pasi trebuiesc urmati de acum incolo? De ... (vezi toată discuția)
Aceasta activitate necesita casa de marcat? gaby1976 gaby1976 Buna seara. Va rog frumos sa imi spuneti daca pentru activitatea de curatenie si menaj (pt. persoane fizice) este necesara casa de marcat. Am citit legea si, ... (vezi toată discuția)