avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Activitate AndreeaMarin

Activitate AndreeaMarin

Răspuns la discuția Recuperare prejudiciu - furt
Pentru ca mie imi spunea avocata lui ca ar urma sa se angajeze si dupa aceea sa imi restituie banii..
Răspuns la discuția Recuperare prejudiciu - furt
Deci practic ar trebui sa imi restituie valoarea in bani a bunurilor in momentul in care, prin avocati, hotaram sa ne impacam?
Răspuns la discuția Recuperare prejudiciu - furt
Multumesc de raspuns. Daca m-as decide sa "ma impac" cu hotul, cum pot fi sigura ca va despagubi?
Buna ziua,

In urma cu ceva timp mi-a fost spart apartamentul, furt in urma caruia m-am ales cu un prejudiciu de X RON. Hotul a fost prins, a venit cu politia sa faca reconstituirea. Avocata hotului a spus ca respectivul a vandut toate bunurile furate si ca imi va restitui suma de bani aferenta respectivelor bunuri. Din cate am inteles, hotul va fi in arest pana luna viitoare cand va incepe procesul. As vrea sa stiu cum ma pot asigura ca omul acela imi va restitui banii pentru bunurile furate si ce ar trebui sa fac in acest sens. Ideea este ca nu doresc sa imi retrag plangerea pentru ca vreau sa fie pedepsit pentru fapta lui (nu ma intereseaza cum si sub ce forma, si daca primeste cu suspendare dar macar sa stiu ca data viitoare se va gandi de doua ori inainte sa fure).
Buna ziua! As dori sa infiintez un SRL-D care sa aiba ca obiect de activitate plasarea fortei de munca. Ideea e ca eu doresc in principal sa ma ocup de plasarea fortei de munca din randul studentilor, adica sa ii ajut sa isi gaseasca job-uri fie sezoniere, fie part-time, fie de tip project. In ce clasa CAEN ma incadrez? Va intreb acest lucru pentru ca stiu ca exista si 'plasarea fortei de munca temporare', care necesita o garantie bancara echivalenta cu 25 de salarii minime pe economie. Eu nu dispun de acei bani, si nici nu mi se pare ca ma incadrez pentru 'munca temporara'.