avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Activitate gabi_sandru2008

Activitate gabi_sandru2008

Discuție Amplasare Gater
Buna ziua!
As dori sa stiu daca amplasarea unui gater intr-un spatiu inconjurat de multe locuinte este legala? Iar daca nu,care este legea ce interzice acest lucru? Stiu ca pot sa ma adresez autoritatilor locale in scris, dar aceasta persoana care si-a instalat gaterul, are ,, cunostinte'' in cadrul primariei! Daca primaria nu ma poate ajuta cu nimic, unde as putea face demersurile mai departe si care sunt sansele?
Va multumesc!
Discuție Alzheimer
Insotitorul care ar lua in grija o persoana de 74 de ani cu handicap Alzheimer incadrat in gradul 2 cu pensie cu 230 lei plus 844 lei, pensie de miner, incapabila sa se hraneasca, se deplaseaza greoi, nu e lucid cand vorbeste, primeste vreun venit sau o pensie?si daca da, care e cuantumul? din ce am citit eu, ar fi 80%, adica ar putea primi vreo 700 de lei.
Răspuns la discuția Proces verbal
La acelasi m-am gandit si eu! Va multumesc si o zi buna!
Discuție Proces verbal
Buna ziua! Am o situatie: Tatal meu a incheiat in urma cu 6 ani un proces verbal cu fratele sau A., in care era de acord sa-i dea in posesie terenul pe care il detinea si sarcina de al inmormanta. Fratele A. a murit la scurt timp, cred ca la o saptamana. Dansul era pe patul de spital aproape inconstient, ultima faza, cand a semnat acest proces prin semnatura cu degetul, ba chiar mai mult, tatal meu a primit de la medicul care il trata pe A., o adeverinta medicala in care se specifica ca este constient si lucid, desi toti stim ca nu a fost asa.Inafara de tatal meu si fratele A., mai sunt 5 frati.Intrebarea mea este: in situatia asta e valabil acel proces verbal incheiat intre tatal meu si fratele A., sau nu? se poate ataca in instanta? Sau se va recurge la succesiune si terenul lui A. se va imparti la toti fratii in mod egal? Mentionez ca A. era necasatorit, deci nu are mostenitori. Va multumesc. Sper sa ma lamureasca cineva.