Buna seara,va rog mult sa ma ajutati cu sfaturi.
Cunosc o doamna paralizata care traieste cu sotul ei la tara desi au apartament aici in Bucuresti.
Pe scurt dansii au avut un fiu care s-a casatorit cu cineva si au trait in aparamentul care este pe numele dansilor.Dupa moartea fiului lor nora a ramas in apartament si nu mai vrea sa plece.Dansii mai platesc rate pentru apartament
Lir din cauza norei.Cum as putea sa-i ajut?
Sotia vrea sa divorteze si intre timp daca sotul face credit in timpul casatoriei sa pana sa se pronunte divortul sotul moare sotia o sa trebuiasca sa plateasca creditul nu?
Buna seara,sotul cunostiintei mele care are grave probleme de sanatate s-a despartit de cunostiinta mea dar inca sunt casatoriti.daca sotul ia un credit de la banca si moare,o sa trebuiasca sa plateasca sotia creditul in continuare?Sotii nu au contract prenuptial.
Va multumesc!
Buna seara!Am un mesaj din partea cunostiintei mele si va rog s-o ajutati!
"Sunt mama a unei fetite de 5 ani jumate si sunt din Galati..
Am nascut pe fiica mea in italia k acolo am locuit pana anul trecut in august cand am decis sa o aducem acasa ptr a merge aici la gradinita. Cum nu avem casa noastra am hotarat sa o lasam la sora mea cea mare care locuieste intr-o garsoniera cu sotul si cei doi copii.
Sotul meu dupa ce a inscris-o pe fata noastra la gradinita a plecat in spania ptr asi cauta acolo un loc de munca eu am ramas acasa cu fetita.
In decembrie sotul ma cheama in Spania pentru ca gasise loc de munca cu contract indeterminat si dorea sa ne mutam cu totii in Spania,accept dar nu iau fata cu mine pentru ca nu eram sigura ce gasesc acolo si o las surorii mele
Un prieten de familie ne a cerut voie daca lasam pe fata noastra la gradina botanica si avand incredere in el am lasat-o sa mearga cu el..lunea trecuta seara ajunge la mine pe facebook 2 videoclipuri cu fetita noastra in care pritenul de familie o ia pe poalele lui si se saruta apoi o pune pe fetita sa i-o mangaie si sa o tina in mana in timp ce el ii baga mana in pantalonasi .Vazand videoclipurile decidem sa ne intoarcem acasa imediat si intreband-o pe fetita din nou ce s-a intamplat si rugand-o sa ne spuna ne-a zis ca i-a pus 2 degete "acolo" si cand ea i- a spus ca o doare el a spus ca ceea ce au facut nu trebuie sa spuna nimanui si a pus-o sa-i promita si astfel a fost adusa acasa .am fost la sectia de politie si acolo ne - au sfatuit sa mergem la medicina legala dar acolo a rezultat ca fetita nu a fost deflorata dar acest lucru nu inseamna ca el nu a abuzat de ea.Impotriva lui nu se poate face nimic?La politie ne au zis ca nu rezolvam nimic daca il denuntam si ca e vina noastra ca am lasat-o in tara la sora mea si ca nu trebuia sa lasam sa mearga cu prietenul de familie.Dar n-as vrea sa-l las nepedepsit si daca acest nemernic va incerca si cu un alt ingeras si nu va mai scapa ca a noastra ?"
Va multumesc si astept raspunsuri.