avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Femeia paralizata nu poate sa locuiasca in apart ei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Femeia paralizata nu poate sa locuiasca in apart ei din cauza norei.

Buna seara,va rog mult sa ma ajutati cu sfaturi.
Cunosc o doamna paralizata care traieste cu sotul ei la tara desi au apartament aici in Bucuresti.
Pe scurt dansii au avut un fiu care s-a casatorit cu cineva si au trait in aparamentul care este pe numele dansilor.Dupa moartea fiului lor nora a ramas in apartament si nu mai vrea sa plece.Dansii mai platesc rate pentru apartament
Lir din cauza norei.Cum as putea sa-i ajut?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:57, 24 Ianuarie 2016
Au vreun motiv pt care nu cer evacuarea ei în instanta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament propietatea mea. ... ulmeni1 ulmeni1 Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament propietatea mea. Divorteaza. Cum pot sa scot din spatiu fosta sotie care are si ea un apartament in propietatea ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedam in momentul achitarii creditului? ioana_patrascu ioana_patrascu Buna ziua. Suntem parintii a doi baieti gemeni de 31 de ani. In 2010, am facut credit imobiliar de 90.000 euro, pentru a le cumpara un apartament cu 2 ... (vezi toată discuția)
Vreau sa revendic apartamentul cumparat cu banii mei ioana_prof ioana_prof Buna ziua, Va prezint mai jos urmatoareal situatie, va rog sa ma ajutati cu o infomatie: -am oferit fiului meu in urma cu cativa ani o suma de bani sa-si ... (vezi toată discuția)