avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Daca sotul ia credit in timpul casatoriei si ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Daca sotul ia credit in timpul casatoriei si moare,datoria trece la sotia?

Buna seara,sotul cunostiintei mele care are grave probleme de sanatate s-a despartit de cunostiinta mea dar inca sunt casatoriti.daca sotul ia un credit de la banca si moare,o sa trebuiasca sa plateasca sotia creditul in continuare?Sotii nu au contract prenuptial.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Marlena2015 , utilizator 00:18, 12 Martie 2015
Platesc toti mostenitorii care accepta mostenirea.
Sotia vrea sa divorteze si intre timp daca sotul face credit in timpul casatoriei sa pana sa se pronunte divortul sotul moare sotia o sa trebuiasca sa plateasca creditul nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort? ElenaPopp ElenaPopp As dori sa imi raspundeti problemelor cu care ma confrunt. Sunt casatorita de 6 ani dar separata de 2,6 luni de sotul meu. El are din casatoria anterioara 2 ... (vezi toată discuția)
Credit partaj wazz wazz Buna ziua Avem doi soti cu regim matrimonial comunitate de bunuri. Unul dintre acestia a facut credit bancar pt a achita fostului sau sot o suma stabilita ... (vezi toată discuția)
Credit inainte de casatorie maria_miralena maria_miralena Buna ziua, Prezint cazul urmator: X face un credit de nevoi personale, nefiind casatorit si neavand coplatitor. Dupa 1 an se casatoreste. In cazul ... (vezi toată discuția)