avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Activitate traianparjol

Activitate traianparjol

Am fost prins in kaufland furand produse in valoare de 25 lei. Produsele au fost recuperate, dar a fost chemata politia si a fost întocmit un proces verbal, urmând sa fiu sunat de la sectia de politie pentru a veni sa dau o declaratie. Este prima oara cand fac acest lucru, nu am mai avut probleme cu politia, nu am cazier și sant intretinator de familie. Imi puteti spune, va rog, care pot, sau care vorfi consecintele? Multumesc.
In anul 2005 am facut un credit laAltex si am luat cateva produse electrocasnice.Dupa un timp nu am mai putut sa platesc.Mi-au trimis cateva notificari,dupa care au incetat.In 2014 mi-am shimbat adresa,dar din 2009 si pana in 2014 nu am mai primit nici o notificare la vechea adresa.In data de 16-01-2015 am primit o notificare la noua adresa(ei spun ca au luat-o de la biroul de evideta populatiei,dar nu cred ca e posibil si public acest lucru)in care spuneau ca am un debit de 5700lei.Acum catva timp am facut un credit.Ma gandesc cum a fost posibil acest lucru din moment ce eram in baza de date ca rauplatnic.Si mai vreau sa stiu dupa cat timp se prescrie un credit sau un imprumut bancar.Va multumesc.