avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare debit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare debit

In anul 2005 am facut un credit laAltex si am luat cateva produse electrocasnice.Dupa un timp nu am mai putut sa platesc.Mi-au trimis cateva notificari,dupa care au incetat.In 2014 mi-am shimbat adresa,dar din 2009 si pana in 2014 nu am mai primit nici o notificare la vechea adresa.In data de 16-01-2015 am primit o notificare la noua adresa(ei spun ca au luat-o de la biroul de evideta populatiei,dar nu cred ca e posibil si public acest lucru)in care spuneau ca am un debit de 5700lei.Acum catva timp am facut un credit.Ma gandesc cum a fost posibil acest lucru din moment ce eram in baza de date ca rauplatnic.Si mai vreau sa stiu dupa cat timp se prescrie un credit sau un imprumut bancar.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 08:28, 17 Ianuarie 2015
Banca are acces la datele Dvs, astfel ca sigur asa a intrat in posesia adresei Dvs. Faptul ca nu ati mai platit de mult, nu inseamna ca ati scăpat de creditul respectiv. Poate doar o parte, ce a fost prescris, respectiv toate sumele mai mari de trei ani. Ptr fiecare rata ce o aveti de restituit, curge un termen de prescriptie de trei ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescrierea chiriei la primarie zzanetta zzanetta Dupa ce perioada se prescrie chiria datorata primariei, va rog sa imi precizati prin ce acte este reglementata prescrierea. Am primit de la primarie o ... (vezi toată discuția)
Datorie din 2000, prescrisa? allex2maf allex2maf am o datorie la orange din 2000.in tot acest timp am mai primit 2 sau trei notificari prin posta dar nu am semnat nimic de primire si nici nu am vorbit cu ... (vezi toată discuția)
Card credit neplatit promocris promocris Buna ziua . Situatia mea se prezinta astfel: In anul 2008 am contractat un card de credit pentru care am platit pana la sfarsitul anului 2011, dupa care am ... (vezi toată discuția)