avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Card credit neplatit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Card credit neplatit

Buna ziua .
Situatia mea se prezinta astfel:
In anul 2008 am contractat un card de credit pentru care am platit pana la sfarsitul anului 2011, dupa care am sistat platiile nemaiavand o slujba .Binenteles ca mi-a fost cesionat catre recuperatori, de la care am primit trei notificari (in lunile august, octombie si noiembrie toate in anul 2012), dupa aceea nici o notificare nici pana in ziua de astazi.
La Biroul de Credit apar asa:
-Data primei restanţe:27-02-2012
-Stare: Cont platit sau închis/sold zero
-Ultima plata facuta :02-11-2-11.
Intrebarea mea este daca mai pot fi executat silit sau este prescrisa?
Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 17:10, 28 Iulie 2016
Din cele scrise de dvs.pare ca a intervenit prescriptia daca,firma de recuperare nu a facut acte de intrerupere a prescriptiei(notificari de plata).
Ultima notificare a fost facuta in noiembrie 2012, de atunci nimic .Mentionez ca nu mi-am schimbat domiciliul .
Atunci s-a prescris.
foarte mare atenţie să faceţi contestaţia la executare în termen, să nu se "prescrie" şi a dvs.
Teoretic pare prescris dreptul creditorului. In momentul in care veti fi executat silit trebuie depusa contestatie si invocata prescriptia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card credit neplatit promocris promocris Buna ziua . Situatia mea se prezinta astfel: In anul 2008 am contractat un card de credit pentru care am platit pana la sfarsitul anului 2011, dupa care am ... (vezi toată discuția)
Prescripție datorie Carol12 Carol12 Buna ziua Am făcut un credit in în valoare de 10000 de lei la bcr în anul 2011 Am plătit 6 rate dupa care am ramas fara serviciu,adică nu am mai putut ... (vezi toată discuția)
Prescriptie vs executare silita Felicitad Felicitad Buna seara! Am facut un credit in 2005 cu plata ratelor pe o perioada de 10 ani. In septembrie anul trecut, 2015, creditul ar fi fost achitat. Din pacate, ... (vezi toată discuția)