avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Card credit neplatit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Card credit neplatit

Buna ziua .
Situatia mea se prezinta astfel:
In anul 2008 am contractat un card de credit pentru care am platit pana la sfarsitul anului 2011, dupa care am sistat platiile nemaiavand o slujba .Binenteles ca mi-a fost cesionat catre recuperatori, de la care am primit trei notificari (in lunile august, octombie si noiembrie toate in anul 2012), dupa aceea nici o notificare nici pana in ziua de astazi.
La Biroul de Credit apar asa:
-Data primei restanţe:27-02-2012
-Stare: Cont platit sau închis/sold zero
-Ultima plata facuta :02-11-2-11
.
Intrebarea mea este daca mai pot fi executat silit sau este prescrisa?
Multumesc anticipat .

PS. a se citi "Card credit neplatit" in loc de "neplatir".
Ultima modificare: Marți, 15 Decembrie 2015
promocris, utilizator

Alte discuții în legătură

Card credit neplatit promocris promocris Buna ziua . Situatia mea se prezinta astfel: In anul 2008 am contractat un card de credit pentru care am platit pana la sfarsitul anului 2011, dupa care am ... (vezi toată discuția)
Card euroline laurentiu32 laurentiu32 In 2005 am cumparat cateva produse electronice in valoare de 1300 ron, prin intermediul cardului Euroline, in 24 de rate.In anul 2008, dupa ce platisem in jur ... (vezi toată discuția)
Restante la birou de credite ela34 ela34 Buna ziua.Am vrut sa iau un credit de nevoi personale dar am fost gasita cu o restanta la BC.Am facut cerere la biroul de credite si am primit raspunsul prin ... (vezi toată discuția)