avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce poate sa se intample?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce poate sa se intample?

Am fost prins in kaufland furand produse in valoare de 25 lei. Produsele au fost recuperate, dar a fost chemata politia si a fost întocmit un proces verbal, urmând sa fiu sunat de la sectia de politie pentru a veni sa dau o declaratie. Este prima oara cand fac acest lucru, nu am mai avut probleme cu politia, nu am cazier și sant intretinator de familie. Imi puteti spune, va rog, care pot, sau care vorfi consecintele? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:31, 25 Iunie 2017
Daca nu sunteti recidivist, se poate dispune o solutie de renuntare la urmarire penala in situatia descrisa de dvs, daca perseverati o sa ajungeti dupa gratii.
Aveti de asemenea posibilitatea sa va impacati sau sa incheiati un acord de mediere cu persoana vatamata si se va dispune clasarea.
Nu o sa ajungeți la închisoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, astăzi am fost prinsă intr-un supermarket furând ... Andreearremm Andreearremm Buna seara, astăzi am fost prinsă intr-un supermarket furând produse in valoare de 300 lei. Domnii de la paza mi-au scos un bon cu suma de 0 lei iar apoi au ... (vezi toată discuția)
Am fost prins la furat, împreună cu un prieten, într-un supermarket. el mai are dosare pentru așa ceva, dar eu sunt la prima abatere. ce pot să pățesc? Cătălin Dorel Ionel Cătălin Dorel Ionel Aseară la ora 21:30 impreuna cu un prieten am fost prinsi la furat eu in valoare de 900 de lei si prietenul meu de 800 problema este ca el mai are dosare de ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati cu niste informatii anonim1812 anonim1812 Am o cunostinta care a fost prinsă de pază ca a furat din Kaufland in valoare de 60 de lei... a prins-o, a dus-o in spate, a chemat poliția, dar politia ... (vezi toată discuția)