avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Va rog sa ma ajutati cu niste informatii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Va rog sa ma ajutati cu niste informatii

Am o cunostinta care a fost prinsă de pază ca a furat din Kaufland in valoare de 60 de lei... a prins-o, a dus-o in spate, a chemat poliția, dar politia i-a luat doar numele si data nasterii și a strigat la ea... Nu i-a facut proces verbal, nu a pus-o sa semneze nimic, produsele au rămas la ei si a lasat-o acasă zicând-ui ca ii face dosar penal si ii da amenda si ca o sa fie sunata sa meargă la poliție sa dea declaratie... E prima dată când face asa ceva... astea s-au întâmplat duminică după masă, până acum nu a primit și nu a sunat-o nimeni... Ii se mai poate intampla ceva de acum încolo .... se mai poate intampla ceva?
Daca i s-a intocmit dosar penal si nu este recidivista, probabil o sa se dispuna o solutie de renuntare la up.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consecinte furt popescupopescu123 popescupopescu123 Buna ziua! Acum o saptamana prietena mea a furat dintr-un magazin Kaufland cateva produse alimentare si cateva produse de ingrijire personala valuarea totala ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca am dosar penal Dorinpetru Dorinpetru Buna ziua ! Acum cateva zile in urma am fost si am furat cu fratele meu doua produse .La plecare am fost opriti de catre agentul de paza ,care nea intrebat ... (vezi toată discuția)
Furt în germania Elisa_13 Elisa_13 Bună ziua o prietena are o problema cred ca grava,vreau sa întreb ceva ca sa știm ce va fi! Acum 2 ani a fost prinsa cu cineva furând din kaufland apoi a ... (vezi toată discuția)