avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt în germania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt în germania

Bună ziua o prietena are o problema cred ca grava,vreau sa întreb ceva ca sa știm ce va fi!
Acum 2 ani a fost prinsa cu cineva furând din kaufland apoi a fost prinsa în sa deschis tribunal pentru ca era minora,a scăpat sa zicem,apoi a mai fost prinsa încă de 3 ori,a avut amenzi de plata și ultima data polițiști iau spus ca data viitoare îi vai lua amprentele și îi vor face poze!
Acum o săptămână a fost cu o prietena întrunit magazin dar nu a furat nimic fata cealaltă a luat o plasa și acolo posibil era ceva și a sunat la ușă așa ca leau luat și au chemat politia!
Ea a fost astăzi sunată de poliție și iau spus ca dacă luni nu se va prezeița la ei o sa meargă sa o ia ei!
Vreau un sfat va rog frumos și dacă știe cineva ce se va întâmpla!
Poate ați mai avut de aface cu așa ceva!
Sa menționez ca tot ce a fost furat nu au fost de valoare mare prostii sa zicem așa!
Ultima modificare: Miercuri, 4 Aprilie 2018
Elisa_13, utilizator
Sa mearga la politie sa vada despre ce este vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din supermarket- consecinte mella2011 mella2011 Buna seara in acesta dupamasa o prietena a fost prinsa in kaufland furand carne in valoare de 50 lei.era si cu doi copii minori. A fost chemata politia a foat ... (vezi toată discuția)
A furat... am cazier? AndreiSeby AndreiSeby Buna ziua, acum 4 ani, intram în clasa a 9-a și aveam vârsta de 14 ani. Am fost cu încă un prieten in magazinul Kaufland și el s-a gândit să luăm ... (vezi toată discuția)
În cazul în care esti prins ca ai furat din supermarket, vine ... Ana Eva Ana Eva În cazul în care esti prins ca ai furat din supermarket, vine politia,bunurile le-ai returnat magazinului(adică si-au recuperat prejudiciul)ți se ia ... (vezi toată discuția)