avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... A furat... Am cazier?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

A furat... Am cazier?

Buna ziua, acum 4 ani, intram în clasa a 9-a și aveam vârsta de 14 ani. Am fost cu încă un prieten in magazinul Kaufland și el s-a gândit să luăm câteva pixuri, adică să furăm. Și.. eu mai prost de fel, am zis că de ce nu... Ne-au prins paznicii de acolo, ne-au percheziționat și au făcut o valoare totală a sumei furate. Suma era de 40-50 lei. Aceștia au chemat poliția și ne-au dus la secție. Într-o perioadă de câteva săptămâni am fost chemat la poliție, am dat declarație, am vorbit acolo cu sectoristul, îmi punea întrebări dacă am s-o mai fac... Etc. Și într-o zi m-au chemat și mi-au luat amprentele și mi-au făcut poză, știți voi. După aceea nu am mai fost chemat la poliție. Întrebarea mea este.. oare am făcut cazier juridiciar? Pentru că aș dori să mă angajez... Vă mulțumesc. Și da, știu, eram un copil prost. Dar sincer să fiu pe vremea aceea nici banii aceia de pixuri nu-i aveam....
Cel mai recent răspuns: AndreiSeby , utilizator 09:45, 31 Octombrie 2017
In cazier apar faptele penale numai in urma unei condamnari de catre instanta de judecata. Cum nu ai fost trimis in judecata inseamna ca ai cazierul curat.
Vă mulțumesc mult pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt cora daniss daniss am furat un obiect din cora in valoare de 4 ron pe data de 10 decembrie 2007, m-au prins angajatii si m-au pus sa-l platesc apoi mi-au luat datele (numele si ... (vezi toată discuția)
Furt în germania Elisa_13 Elisa_13 Bună ziua o prietena are o problema cred ca grava,vreau sa întreb ceva ca sa știm ce va fi! Acum 2 ani a fost prinsa cu cineva furând din kaufland apoi a ... (vezi toată discuția)
Furt Marianaaaaaa Marianaaaaaa Am furat intr-un magazin de haine in valoare de 274 € , sunt in Germania ca Au Pair la o familie gazda .. m-au prins iesind din magazin , au chemat politia , ... (vezi toată discuția)