Bună ziua as dorii niște lămuriri în legătură cu partajul înainte de divorț. Soția nu a avut nici un aport financiar și vreau sa știu dacă pot face act notarial sa renunțe la partea ei înainte de divorț care va fii tot la notar. Vă mulțumesc
Bună ziua,doresc sa achiziționez o locuință prin credit ipotecar și vreau sa știu cum pot trece locuință numai pe numele meu eu fiind căsătorit. Toate calculele pentru credit sunt făcute doar pe salariul meu.doresc sa ma asigur ca nu o sa am probleme în viitor la un eventual divorț...mai devreme sau mai târziu iminent? .va mulțumesc mult
Buna ziua acum două zile am parcat mașina iar după două ore am gasit-o lovită. Am anuntat poliția a venit a făcut poze si a completat procesul verbal si dovada de reparație. Ideea e ca cel care a lovit masina a plecat de la locul accidentului și nu a lăsat nici un nr de telefon. Un martor la accident a vb cu poliția si a spus că a văzut ce sa intamplat cu masina.politia a luat toate datele mașinii care a plecat de la locul accidentului. Acum eu nu stiu cum se procedează, ce trebuie sa fac?o sa ma sune cineva?cum repar eu masina?va multumesc frumos
azi am primit niste hartii de la un executor judecatoresc,as vrea sa stiu daca firma poate sa refuze hartiile de la executor, adica sa nu fie de acord cu oprirea unei parti din salariu.va multumesc