avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mașină lovită în parcare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mașină lovită în parcare

Buna ziua acum două zile am parcat mașina iar după două ore am gasit-o lovită. Am anuntat poliția a venit a făcut poze si a completat procesul verbal si dovada de reparație. Ideea e ca cel care a lovit masina a plecat de la locul accidentului și nu a lăsat nici un nr de telefon. Un martor la accident a vb cu poliția si a spus că a văzut ce sa intamplat cu masina.politia a luat toate datele mașinii care a plecat de la locul accidentului. Acum eu nu stiu cum se procedează, ce trebuie sa fac?o sa ma sune cineva?cum repar eu masina?va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:56, 10 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
va reparati masina pe casco daca aveti. daca nu, cu bani.
politia n-o sa va sune, fiindca ea trebuie doar sa gaseasca vinovatul si sa-l amendeze. dvs v-a eliberat adeverinta de reparatie, in consecinta ei vor fi in regula.
dvs trebuie sa-i haituiti: eventual vorbiti cu un avocat sa va ajute, are mai multa prestanta, vorbeste limba lor. depinde si cati bani costa reparatia.
Ultima modificare: Luni, 10 August 2020
adriandimitriu, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Raspunsul este conditionat d einteresul dv
Fie asteptati ca politia in baza declaratiei martorului sa caute sa identifice autorul,fie executati reparatiile din surse proprii pe care ulterior le puteti recupera de la vinovat amiabil sau in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare daune accident rutier petros dorin petros dorin Buna ziua. Am avut un accident rutier, din vina exclusiva a altei persoane (masina parcata regulamentar, a intrat o persoana cu motocicleta in masina) am fost ... (vezi toată discuția)
Accident usor xp-kry xp-kry Se da urmatoarea situatie: 1.masina parcata pe dreapta unei strazi 2.o alta masina \\\\"sterge\\\\" bara fata, a masinii parcate , in momentul in care ... (vezi toată discuția)
Masina avariata parcare - cine plateste reparatia? catalunia catalunia Buna ziua, Masina mea a fost gasita in parcarea din spatele blocului, avariata usor in spate. O doamna care locuieste in blocul de deasupra locului ... (vezi toată discuția)