avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua as dorii niște lămuriri în legătură cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua as dorii niște lămuriri în legătură cu partajul ...

Bună ziua as dorii niște lămuriri în legătură cu partajul înainte de divorț. Soția nu a avut nici un aport financiar și vreau sa știu dacă pot face act notarial sa renunțe la partea ei înainte de divorț care va fii tot la notar. Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:47, 18 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
poate sa dea o declaratie ca nu a contribuit la achizitionarea bunurilor, declaratie care va va folosi la partaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, drept partaj. avoovi avoovi Sunt casatorit de 25 ani si in nebunia pandemiei, sotia s-a hotarat sa intrerupa relatia, plecand la ma-sa si amenintand cu divort si partaj. Mentionam ca ... (vezi toată discuția)
Concubinaj paddy paddy Traiesc cu prietena mea de aproape 1an si jumatate,am un baietel de 6luni cu ea.Intentionez sa ma casatoresc cu ea.Am 2proprietati imobiliare in Bucuresti,una ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar Tedesco Tedesco Buna ziua! [b][b]Inainte de casatorie[/b] am contractat 3 credite[/b] (imobiliar, auto si nevoi personale), la care mai am de platit inca 5 ani, iar acum ... (vezi toată discuția)