avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Activitate M4D4L1N

Activitate M4D4L1N

Răspuns la discuția Amenda neplatita!
Ok. Multumesc frumos.
Răspuns la discuția Furt de identitate
Daca a recunoscut ca el a fost, cel mai bine ar fi sa va plateasca amenda.
Cunosc un caz asemanator, iar tipul respectiv a stat cu permisul suspendat 1 an de zile pana cand s-a finalizat procesul.
Buna ziua! Am si eu o intrebare si astept un raspuns daca se poate. In octombrie 2013, am primit o amenda de la Politia Rutiera, deoarece am traversat strada prin loc nepermis. Fiind si prima amenda incasata, neavand nevoie de ceva "hartii" de la Primarie, m-am hotarat sa nu o platesc. Dar m-a ajuns randul si in lunile urmatoare urmeaza sa ajung la ghiseul primariei pentru o adeverinta, deoarece am inceput scoala de soferi, categoria C, C+E, iar la examinare nu ma pot duce fara acea adeverinta. As vrea sa stiu daca as putea sa o primesc fara a plati intreaga suma, deoarece mai multi prieteni mi-au spus ca as putea sa o platesc esalonat. Inca stau cu parintii, deci adresa din buletin este aceeasi cu a lor, iar mama cand a fost in 2014 sa plateasca impozitul pentru apartament, nu a primit nicio sesizare cum ca pe aceeasi adresa, se afla si cineva cu o amenda. Sunt curios si acum in 2015 cand va merge sa plateasca, daca o sa fie ca anul trecut sau o va atentiona doamna de la ghiseu.