avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Furt de identitate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Furt de identitate

Salut, am o chestiune de lamurit. Este o persoana, prieten, care in timp ce conducea a fost oprit in trafic. Nu are permis si a dat numele si datele mele ca fiind conducatorul masinii. Vreau sa-i fac plangere s-al invat minte sa nu se mai foloseasca de altii. ce rau i se poate intampla?
Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: ferma_gazduta , utilizator 18:10, 17 Ianuarie 2015
Cum dovediti ca a procedat asa si de unde stiti?
mi-a venit amenda acasa si am vazut ca masina nu este a mea ( este propietatea lui) nu am condus niciodata aceea masina. Am vb cu el si a recunosut ca el a condus si a fost oprit si a dat numele meu.
Daca a recunoscut ca el a fost, cel mai bine ar fi sa va plateasca amenda.
ce sanse am sa obtin daune morale?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reținere permis pentru alcool la volan în mașină parcată Lore77 Lore77 Bună, prietenul meu in timp ce era oprit pe o strada a venit politia la el si i-a pus etilotestul, a baut si i-a iesit 0,57, motivul pentru care se presupune ... (vezi toată discuția)
Incredintarea masinii unei persoane fara permis roxanna22 roxanna22 Buna ziua Unchiul meu a incredintat masina unui prieten care a sustinut ca are permis auto. Insa, in momentul in care a fost oprit de politie acesta a ... (vezi toată discuția)
Problema cu radarul fix ! ! ! ! george87 george87 Salutare tuturor!!!Am si eu o mica poveste de zis si as vrea daca se poate sa-mi raspundeti urgent. Sa incep......Acum cateva luni un prieten de al meu a ... (vezi toată discuția)