avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda neplatita!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda neplatita!

Buna ziua! Am si eu o intrebare si astept un raspuns daca se poate. In octombrie 2013, am primit o amenda de la Politia Rutiera, deoarece am traversat strada prin loc nepermis. Fiind si prima amenda incasata, neavand nevoie de ceva "hartii" de la Primarie, m-am hotarat sa nu o platesc. Dar m-a ajuns randul si in lunile urmatoare urmeaza sa ajung la ghiseul primariei pentru o adeverinta, deoarece am inceput scoala de soferi, categoria C, C+E, iar la examinare nu ma pot duce fara acea adeverinta. As vrea sa stiu daca as putea sa o primesc fara a plati intreaga suma, deoarece mai multi prieteni mi-au spus ca as putea sa o platesc esalonat. Inca stau cu parintii, deci adresa din buletin este aceeasi cu a lor, iar mama cand a fost in 2014 sa plateasca impozitul pentru apartament, nu a primit nicio sesizare cum ca pe aceeasi adresa, se afla si cineva cu o amenda. Sunt curios si acum in 2015 cand va merge sa plateasca, daca o sa fie ca anul trecut sau o va atentiona doamna de la ghiseu.
Cel mai recent răspuns: M4D4L1N , utilizator 20:36, 17 Ianuarie 2015
Trebuie sa discutati cu cei de la primarie, Serviciul Taxe si Impozite. Noi nu avem de unde sa stim ce vor spune ei.
Ok. Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligata sa plateasca despagubiri dupa ce a fost victima unui accident de circulatie raileanu raileanu In data de [b]07.07.2008[/b] o persoana a fost victima unui accident de circulatie in St. Neptun. A traversat o strada secundara din Neptun prin loc nemarcat ... (vezi toată discuția)
Amendă trecere prin loc nepermis necomunicată roxana1381 roxana1381 Bună ziua! În vară am fost surprinsă de catre un agent de la politia rutiera după ce am traversat prin loc nepermis. Agentului i am dat CNP neavând ... (vezi toată discuția)
Traversare a strazii prin loc nepermis LostProphet LostProphet Buna ziua ! De dimineata am traversat strada prin loc nepermis, am fost oprit de un politist , mi-a cerut buletinul , a intrat in masina , a copletat un proces ... (vezi toată discuția)