avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Activitate SimonaTh

Activitate SimonaTh

Buna ziua,

As dori sa stiu daca dupa 20 de ani se poate anula un titlu de proprietate si procesul verbal de punere in posesie. Doresc sa stiu aceasta deoarece as dori sa recuperez o suprafata de teren. Am depus cerere cf legii 18/1991, apoi in 2005, insa nu mi s-a reconstituit decat un sfert din totalul suprafetei, pe restul fiind intocmite alte titluri pentru mai multe persoane. Atat titlul meu cat si celelalte titluri au fost intocmite in anul 1995.

Va multumesc!
Buna ziua,

Am nevoie de ajutor in urmatoarea situatie: utilizez o suprafata de teren de peste 10 ani, "mostenire" de la bunicul meu, insa ea este inclusa (pe langa celelalte mostenire de la bunicul meu) in titlul de proprietate al fratelui mamei mele, fiind singurul care a facut cerere cf legii 18. Acesta este decedat si are doi urmasi care nu doresc sa transfere suprafata in proprietatea mea pe cale amiabila. Cum as putea sa devin proprietar de drept asupra acestui teren? Mentionez ca nu am facut niciun fel de cerere de retrocedare in cadrul unitatii teritorial-administrative.