avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Revendicare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Revendicare teren

Buna ziua,

Am nevoie de ajutor in urmatoarea situatie: utilizez o suprafata de teren de peste 10 ani, "mostenire" de la bunicul meu, insa ea este inclusa (pe langa celelalte mostenire de la bunicul meu) in titlul de proprietate al fratelui mamei mele, fiind singurul care a facut cerere cf legii 18. Acesta este decedat si are doi urmasi care nu doresc sa transfere suprafata in proprietatea mea pe cale amiabila. Cum as putea sa devin proprietar de drept asupra acestui teren? Mentionez ca nu am facut niciun fel de cerere de retrocedare in cadrul unitatii teritorial-administrative.

Alte discuții în legătură

Fond funciar born_bad born_bad Salut, va rog sa-mi spuneti si mie ce optiuni am. In1994 fratii mamei s-au prezentat la Notariatul de Stat, in calitate de mostenitori ai bunicii( decedata ... (vezi toată discuția)
Retrocedare terenuri/mostenitori maaruaa maaruaa prin retrocedarea terenuriloc cnf legii 18/1991 bunicul impreuna cu unul din fratii sai au fost trecuti pe un titlu de proprietate de 9 ha. ulterior pe legea ... (vezi toată discuția)
Eliberare titlului de proprietate s-a fãcut legal? valixlm valixlm În anul 1998 un unchi a făcut cerere de moştenire de la unchiul său (frate cu tatal acestuia). Odată cu intrarea în vigoare a legii 67/1990 nepoţii ... (vezi toată discuția)