avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare titlu de proprietate

Buna ziua,

As dori sa stiu daca dupa 20 de ani se poate anula un titlu de proprietate si procesul verbal de punere in posesie. Doresc sa stiu aceasta deoarece as dori sa recuperez o suprafata de teren. Am depus cerere cf legii 18/1991, apoi in 2005, insa nu mi s-a reconstituit decat un sfert din totalul suprafetei, pe restul fiind intocmite alte titluri pentru mai multe persoane. Atat titlul meu cat si celelalte titluri au fost intocmite in anul 1995.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare versus titlu de proprietate lg.18/1991 dorelbaiu dorelbaiu In 1995 persoana [b]A[/b] dobandesate prin contr. de vanz. cump. autentificat, un teren ce fusese reconstituit pe baza lg.18/1995. Vanzarea s-a facut pe baza ... (vezi toată discuția)
Legea lupu mante23 mante23 Buna ziua, As avea o intrebare. Imediat dupa aparitia Legii Lupu, unchiul mamei mele a solicitat punerea in posesie pentru un teren intravilan+ casa bunicii ... (vezi toată discuția)
Proprietate lordionis lordionis Buna ziua. Ce documente sta la baza procesului verbal de punere in posesie al Comisiei locale de fond funciar? (vezi toată discuția)