avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Activitate gabriel56

Activitate gabriel56

anul trecut am vrut sa fac(de fapt am facut)o prelungire de contract la abonament de grup(la care m-a obligat sa platesc pt.10 SIM-uri,desi eu aveam nevoie de 3),ei de la sine putere mi-au facut prelungirea pe 2 ani,cu greu am obtinut revizuirea la 1 an cum doream insa cele 10 SIM-uri trebuie sa le platesc 2 ani,cum vine sta,acum am cerut 3 numere a cate 7 euro fiecare si net de 9 euro,si incetarea vechilor abonamente,concluzia nu se poate chiar daca mi-am exprimat dorinta de a platii diferenta pt.a inceta vechile abonamente.X-(
Răspuns la discuția izolatie termica ext.
in zona sunt multe apartamente izolate termic,fara a fii izolat tot blocul sau toata scara,(si la mine in bloc au facut astfel de lucrari),inseamna ca au obtinut autorizatie,iar in cazul in care primaria nu face nimic in acest sens,atunci ajutati-ma sa pot da primaria in judecata,sunt convins ca pot castiga acest proces cu putin ajutor din partea dvs.
locuiesc la bloc secto3 bucuresti,vreau sa stiu daca imi fac izolatia numai la apart.meu de ce acte am nevoie,si cum pot sa le obtin.deasemenea pot obtine vre-un ajutor de la primaria de sctor?