salut.
Doresc sa construiesc un laborator de cofetarie.Am o casa cu un teren de aproximativ 300mp si o suprafata construita de aprox 120 mp (momentan nu am carte funciara si intabulare) doresc sa construiesc pe inca 50 mp + etaj (100 mp in total p+1 ), iar din cate am inteles in zona mea este un POC de 35%. As vrea sa stiu daca pot sa primesc autorizatie in vreun fel ptr ceea ce vreau sa fac, si daca m-ati putea ajuta si cu o schema clara a cerintelor pentru laborator de cofetarie(din ce am gasit eu pe net nu imi este foarte clar ce trebuie camere treuie sa fac , de ex: camera ptr faina , camera ptr oua , cate vestiare etc )
Am cumparat un teren intravilan cu iesire pe o fundatura.In fata terenului sunt construite abuziv 3 garaje.Doua imi blocheaza acesul pe propietate iar unul ingreuneaza accesul fiind la o distanta de aproximativ 5m.Pentru cele 2 am primit un raspuns afirmativ pentru demolare , dar pentru cel de al 3-lea nu.Mentionez ca din cauza acelui garaj nu pot avea acces cu o masina de tonaj mare(o betoniera de exemplu) si imi va ingreuna si accesul cu atoturismul propiu pe viitor(vreau sa fie demolat din motive practice), Vecinul din stanga are gardul cu 2 m in fata terenului meu(probabil tot abuziv ).Ce pot face pentru a demola ael garaj.Am incercat sa fac o schita sper sa se inteleaga
propietatea mea >........... --------!
vecin stanga >_____!...............! vecin dr (fosta fabrica)
graj constr abuziv > ..............grj!________
______________________________ < Strada sens acces