salut.
Doresc sa construiesc un laborator de cofetarie.Am o casa cu un teren de aproximativ 300mp si o suprafata construita de aprox 120 mp (momentan nu am carte funciara si intabulare) doresc sa construiesc pe inca 50 mp + etaj (100 mp in total p+1 ), iar din cate am inteles in zona mea este un POC de 35%. As vrea sa stiu daca pot sa primesc autorizatie in vreun fel ptr ceea ce vreau sa fac, si daca m-ati putea ajuta si cu o schema clara a cerintelor pentru laborator de cofetarie(din ce am gasit eu pe net nu imi este foarte clar ce trebuie camere treuie sa fac , de ex: camera ptr faina , camera ptr oua , cate vestiare etc )
Solicitati un certificat de urbanism de la primarie si o sa aflati ce conditii sunt impuse pentru construire, atat POT cat si CUT.
Din calcule rezulta ca deja depasiti cei 35% , aveti 120 mp construiti din 300 mp.
Procentul de Ocupare al Terenului exprima raportul dintre Suprafata Construita (SC) si Suprafata parcelei (S) inmultit cu 100(este reprezentat in procente)
Impozit locuinte
divele
Stie cineva care este impozitul anual ptr. un apartament cu 3 camere, construit in 1960, bloc cu 4 etaje ?
Cum se stabileste acesta ?
Care este legislatia ... (vezi toată discuția)