avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... demolare garaj abuziv
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

demolare garaj abuziv

Am cumparat un teren intravilan cu iesire pe o fundatura.In fata terenului sunt construite abuziv 3 garaje.Doua imi blocheaza acesul pe propietate iar unul ingreuneaza accesul fiind la o distanta de aproximativ 5m.Pentru cele 2 am primit un raspuns afirmativ pentru demolare , dar pentru cel de al 3-lea nu.Mentionez ca din cauza acelui garaj nu pot avea acces cu o masina de tonaj mare(o betoniera de exemplu) si imi va ingreuna si accesul cu atoturismul propiu pe viitor(vreau sa fie demolat din motive practice), Vecinul din stanga are gardul cu 2 m in fata terenului meu(probabil tot abuziv ).Ce pot face pentru a demola ael garaj.Am incercat sa fac o schita sper sa se inteleaga
propietatea mea >........... --------!
vecin stanga >_____!...............! vecin dr (fosta fabrica)
graj constr abuziv > ..............grj!________
______________________________ < Strada sens acces
Ultima modificare: Joi, 22 Ianuarie 2015
dragoshmarian, utilizator
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 23:30, 31 Ianuarie 2015
Daca aveti convingerea ca garajul este executat fara forme legale,sesizati oficial inspectoratul de stat in constructii
Garajul cu pricina este construit pe terenul dumneavoastra? Daca da, atunci puteti sa urmati pasii indicati mai sus, dar daca este pe terenul altui proprietar nu realizati nimic.
In primul rand ati gresit cand ati cumparat terenul. Locul infundat - fundatura - acea strada infundata are niste cote,i in functie de acestea va faceti calculele de eficienta.
Este situat pe spatiul public...dar am resusit sa rezolv problema.
Cand exista bunavointa si insistenta, totul se rezolva. Felecitari si spor la lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restrictionare acces strada infundata Tello Tello Buna ziua, Vin la dumneavoastra cu urmatoarea problema: Deoarece locuinta mea se afla pe o strada cu o latime de 3m si lungime de ca. 100m am solicitat si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt proprietarul unei case care se afla in capătul ... Robert19831983 Robert19831983 Bună ziua, Sunt proprietarul unei case care se afla in capătul unei străzi private la care toți cei 11 vecini, 4 deoparte și 7 de alta, avem cotă ... (vezi toată discuția)
Blocare cale unica de acces catre imobil jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: parintii mei au cumparat un imobil (teren + casa batraneasca) care are ca[b] unica cale de ... (vezi toată discuția)