Am cumparat un teren intravilan cu iesire pe o fundatura.In fata terenului sunt construite abuziv 3 garaje.Doua imi blocheaza acesul pe propietate iar unul ingreuneaza accesul fiind la o distanta de aproximativ 5m.Pentru cele 2 am primit un raspuns afirmativ pentru demolare , dar pentru cel de al 3-lea nu.Mentionez ca din cauza acelui garaj nu pot avea acces cu o masina de tonaj mare(o betoniera de exemplu) si imi va ingreuna si accesul cu atoturismul propiu pe viitor(vreau sa fie demolat din motive practice), Vecinul din stanga are gardul cu 2 m in fata terenului meu(probabil tot abuziv ).Ce pot face pentru a demola ael garaj.Am incercat sa fac o schita sper sa se inteleaga
propietatea mea >........... --------!
vecin stanga >_____!...............! vecin dr (fosta fabrica)
graj constr abuziv > ..............grj!________
______________________________ < Strada sens acces
Garajul cu pricina este construit pe terenul dumneavoastra? Daca da, atunci puteti sa urmati pasii indicati mai sus, dar daca este pe terenul altui proprietar nu realizati nimic.
In primul rand ati gresit cand ati cumparat terenul. Locul infundat - fundatura - acea strada infundata are niste cote,i in functie de acestea va faceti calculele de eficienta.