avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Activitate anghelmarinela

Activitate anghelmarinela

Primarul e ales prim sprijinul clanurilor din Chiajna de care cred ca s au auzit in MASS -Media , clan din care face partea si aceasta familie ce deține acest spațiu

latka a scris:

Scuze, nu era pentru dvs. raspunsul, ci pentru @ynocentta, care nu a priceput ca autorizarea s-a facut pe timpul legii 230 din 2007. Daca dosarul de autorizare e corcet, ar fi trebuit sa aiba in cuprinsul sau si acordul asociatiei, obtinut inainte de 2018, anul in care ati cumparat locuinta. La o reclamatie facuta catre primarie, aceasta ar fi trebuit sa invoce acel act. Dar ati spus deja ca primaria e de partea proprietarului respectiv.

anghelmarinela a scris:

Nu caut noduri , vrea sa locuiesc decent in liniște fără bețivii și fum de Țigara care urca sus pe ferestra , e așa greu sa locuim civilizat , asociația nu le a dat acordul , nici nu l au cerut , d na patroana are și 2 imobile pe scara oprite soecial pt dansa și spațiu de la parter care nu cred ca este vreo lege in țara asta sa ți permită sa făcu terasa la bloc sub ferestre , exista niște norme

Adică ce doriți sa Spuneti ca pot funcționa fără temei legal ?

ynocentta a scris:

sau art. 42 din legea anterioara , 230/2007.

In anul 2022 nu se mai considera temei legal dispozitii ale legislatiei abrogate L nr 230/2007

Nu caut noduri , vrea sa locuiesc decent in liniște fără bețivii și fum de Țigara care urca sus pe ferestra , e așa greu sa locuim civilizat , asociația nu le a dat acordul , nici nu l au cerut , d na patroana are și 2 imobile pe scara oprite soecial pt dansa și spațiu de la parter care nu cred ca este vreo lege in țara asta sa ți permită sa făcu terasa la bloc sub ferestre , exista niște norme
Mulțumesc ! Primarul e cu ei , in clan lor și la poliție nu poți suna seara de seara ! O sa caut sa vând acel imobil !

latka a scris:

Cred ca singura posibilitate e sa faceti reclamatie la primarie, referitor la incalcarea art. 40 din legea 196/2018 sau art. 42 din legea anterioara , 230/2007. In functie de raspunsul primit va veti da seama daca functionarea acelui birt e cu "binecuvintarea" autoritatilor. Si va mai ginditi daca puteti sa va adresati instantei.
[ link extern ]
[ link extern ]
Puteti incerca si pe legea 61/1991 sa-i reclamati la politie.
[ link extern ]

Buna seara , in 2018 am cumpărat o garsoniera in Chiajna , neștiind prea multe despre imobil , acesta se afla la etajul 1 , la vremea cumpărării era un magazin alimentar la parter sub garsoniera , ulterior s a închis și au făcut un mic bufet ( restaurant ) La împinge tava , in fata acestuia pe trotuar sunt amplasate mese și scaune , problema mea este ca se gătește dimineața la 6 și fac zgomote insuportabile , vorbesc tare la telefon , se aude foarte tare , iar seara după închidere la mese și scaunele de afara se strâng diverși indivizi care fac zgomot și nu pleacă pSna după miezul verii ! Deranjează groaznic ! Vb cu cei din asociație spun ca Deținătorii spațiului respectiv le aparține prin faptul ca ei au vândut parte din imobilul construit și acel spațiu l au creat pt ei , fiind proprietate privată , spun cei din asociație ! Nu au acordul scris al asociație pt acel bufet ! Care este procedura sa aflu dacă exista aceasta posibilitate sa fie proprietatea lor , și cum pot acționa împotriva acestui bufet , la ce instituții sa cer sprijin ? Ce ma sfătuiți ? Asta as dori sa știu cum adică este proprietate lor privată și pot face acolo și pe trotuarul din făta chiar orice doresc ? Dacă este un imobil de locuit ?
As dori sa ma indrumati ce as putea face demersuri sau ceva de genul o plagere deorece lucrez de 8 ani cu acesta sefa care si a angajat niste prietene si simt cu din cand in cand imi gaseste diferite motive de abaterii disciplinare pundu le pe acele prietene sa minta si simt acest lucru din ce in ce mai des ca ma hartuieste moral pentru doreste sa ma determine sa plec pentru ma inlocui cu una dintre cele angajate de dansa.ce ma spatuiti sa fac?.mentionez ca lucrez intr o companie de stat si se cam stie ce face acesta doamna si cum se comporta cu uni angajati dar se tot amana o rezolvare pe motiv ca are relatii sus puse si se intervine pentru dansa.

p.s.
Editare scriere cu majuscule.