avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ma simt hartuita de catre sefa mea
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ma simt hartuita de catre sefa mea

As dori sa ma indrumati ce as putea face demersuri sau ceva de genul o plagere deorece lucrez de 8 ani cu acesta sefa care si a angajat niste prietene si simt cu din cand in cand imi gaseste diferite motive de abaterii disciplinare pundu le pe acele prietene sa minta si simt acest lucru din ce in ce mai des ca ma hartuieste moral pentru doreste sa ma determine sa plec pentru ma inlocui cu una dintre cele angajate de dansa.ce ma spatuiti sa fac?.mentionez ca lucrez intr o companie de stat si se cam stie ce face acesta doamna si cum se comporta cu uni angajati dar se tot amana o rezolvare pe motiv ca are relatii sus puse si se intervine pentru dansa.

p.s.
Editare scriere cu majuscule.
Ultima modificare: Vineri, 23 Octombrie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:50, 23 Octombrie 2015
Vedeti acest articol:
Hartuirea la locul de munca. Cum se pot apara salariatii de abuzurile de la serviciu?
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire la locul de munca qenko5 qenko5 Ce pot face in cazul in care un angajat ma hartuieste la locul de munca, vine cam asa eu m-am angajat recent, si m-a pus cu un om pe masina de frezare, acuma ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara elena_1234 elena_1234 Buna seara, lucrez in domeniul bancar si am fost convocat cf art 251 al 2 din Codul muncii la cercetare disciplinara prealabila in urma unui control ... (vezi toată discuția)
Hartuire morala semplicementeemma semplicementeemma buna ziua,am si eu o problema si as avea nevoie de ajutor de specialitate...sunt angajata la un restaurant ca ospatara de 1 luna si jumatate..am intampinat ... (vezi toată discuția)