avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Hartuire la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Hartuire la locul de munca

Ce pot face in cazul in care un angajat ma hartuieste la locul de munca, vine cam asa eu m-am angajat recent, si m-a pus cu un om pe masina de frezare, acuma omul respectiv s-a obisnuit cu mine, si a inceput sa ma jigneasca si sa imi dea cate una dupa ceafa, si eu nu suport chestia asta, la sefii nu am cum sa ma duc, deorece omul respectiv este vechi acolo, cand suntem schimbul 2, omul respectiv bea bere, dupa ora 18:30 (plecarea sefilor) si face mai urat, si ma simt umilit fata de ceilalti colegii de munca, prin felul cum imi vorbeste si ma jigneste, vreau sa spun ca omul asta ar vrea sa invat totul intr-o saptamana
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:38, 23 Februarie 2016
Hartuirea la locul de munca. Cum se pot apara salariatii de abuzurile de la serviciu?
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma simt hartuita de catre sefa mea anghelmarinela anghelmarinela As dori sa ma indrumati ce as putea face demersuri sau ceva de genul o plagere deorece lucrez de 8 ani cu acesta sefa care si a angajat niste prietene si simt ... (vezi toată discuția)
Umilință, hărțuire la locul de muncă olive75 olive75 Umilință, hărțuire la locul de muncă. Bună ziua, lucrez într-un birou cu mai multe colege la o instituție de stat- bugetari. De vreo 2 ani șefa de ... (vezi toată discuția)
Hartuire la locul de munca daliana7 daliana7 Buna ziua. Suntem la locul de munca, un laborator de Spital, intr-o criza. Oamenii pleaca masiv si nu mai avem in august cu cine completa lista de ture la ... (vezi toată discuția)