Buna ziua,sunt asistent personal si figurez ca angajata a Primariei Comunei unde am domiciliul si urmeaza sa nasc pe 5-10 februarie. Doamna doctor care supravegheaza sarcina mi-a dat concediu medical incepand cu data de 20 ianuarie,pe care l-am depus la Primarie. La Primarie mi s-a spus sa fac o cerere de suspendare din functie pe o perioada de 126, si as dori sa va intreb daca aceasta cerere afecteaza intrarea in concediu de crestere a copilului si implicit primirea indemnizatiei pentru cresterea copilului. Va multumes!
Buna ziua,sunt asistent personal si figurez ca angajata a Primariei Comunei unde am domiciliul si urmeaza sa nasc pe 5-10 februarie. Doamna doctor care supravegheaza sarcina mi-a dat concediu medical incepand cu data de 20 ianuarie,pe care l-am depus la Primarie.Intrebarea mea este daca trebuia depusa o cerere pentru a intra in concediu deoarece am vazut ca printre actele necesare intocmirii dosarului pentru a beneficia de indemnizatia de crestere a copilului se numara si " cerere de concediu aprobata de angajator" si nu stiu despre ce cerere este vorba daca trebuia depuasa inainte de a intra in concediu medical, sau cand trebuie facuta aceasta cerere catre angajator? Multumesc anticipat.