avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Activitate Bogdan4D

Activitate Bogdan4D

Este important de retinut ca agentul de circulatie are obligatia ca, in momentul incheierii procesului verbal, sa aduca la cunostinta contravenientului dreptul de a face obiectiuni cu privire la continutul actului de constatare. Aceste obiectiuni trebuie precizate in procesul-verbal, la rubrica “Alte mentiuni”.
Lipsa acestor mentiuni poate atrage nulitatea procesului verbal.

Așa spune un articol de pe avocatnet.ro.

Daca nu sunt in localitatea de domiciliu, nu o pot plati la alta primarie? Pentru ca am fost prins când plecam in concediu...
Ieri mi s-a întocmit un pv pentru ca am depășit un tir pe linia continua de la o trecere de pietoni pe dn7. Am fost înregistrat cu camera video de pe mcv.
Ce vreau sa stiu e daca pot face contestație la pv, întrucât agentul constatator nu a trecut nimic la alte mențiuni ci doar m-a pus sa semnez ca am luat la cunoștință si undeva in spațiul dintre locul unde se trece numele martorului asistent si rubrica 'alte mentiuni'.
Inca nu am plătit amenda si vreau sa stiu daca se mai poate plati la cec bank si care e procedura. Daca nu,unde altundeva, nefiind in arges?
Pot sa pun aici o poza cu pv-ul pentru a vedea despre ce e vorba?
In plus încadrarea făcută este la art. 120 al. 1 lit E+i din oug 195/02 R si nu găsesc acest articol in ordonanta. E posibil sa fie încadrarea greșită?
Fapta e sancționată de art 100 al 3 lit. E din oug 195/02 R.

Aștept răspunsuri. Multumesc
I-am plătit jumătate din impozit si, da, am ordinul de plata de la banca, daca este folositor. Daca ar fi de acord sa.mi returneze garanția si impozitul, dupa plata datoriei mele tot el ar trebui sa.mi dea 640 de lei.
Dar ce pot face eu pentru a recupera garantia platita la incheierea contractului?
Si pe langa chirie, proprietarul m-a obligat sa-i platesc si impozitului pe profit.
La 1 august 2014 am incheiat un contract de chirie pe 1 an. Plata chiriei era de 150 euro pe luna. Tot atunci am achitat si garantia 150 de euro, lucru statuat si in contract. Dupa 4 luni m-am hotarat sa ma mut, am anuntat proprietarul telefonic in noiembrie si pe 19 decembrie am parasit garsoniera. Contractul de chirie a incetat la 31.12.2014, lucru inregistrat si la ANAF.

Problema a intervenit in momentul cand proprietarul a refuzat sa-mi restituie garantia, cei 150 de euro. Iar in conditiile astea eu nu am platit intretinerea pe lunile noiembrie si decembrie 2014 si factura la electricitate, suma ridicandu-se la 300 de lei.

Mentionez ca in contract este scris la obligatiile proprietarului ca acesta se obliga " sa restituie la expirarea contractului suma primita cu titlu de garantie in cazul in care nu exista stricaciuni sau daune bunurilor aflate in imobilulului ce face obiectului acestui contract."

Vreau sa stiu daca pot fi actionat in instanta pentru neplata intretinerii si a facturii la electricitate.

In ultimul timp nu i-am mai raspuns la telefon si astazi mi-a trimis mesaj ca daca nu-i dau banii pana maine ma denunta la politie pentru inselaciune. Ar avea castig de cauza in acest caz?

Multumesc.