Doresc sa cumpar un teren inscris in Cartea Funciara a judetului Ilfov, pe care este deja construit gardul,
Proprietarul nu detine autorizatie de construire/amplasament etc (nici un fel de autorizatie). Proprietarul la randul lui, a cumparat terenul tot fara autorizatie. Cum trebuie rezolvat pentru a putea cumpara terenul?
Doresc sa cumpar un teren pe care:
- este deja construit gardul,
- are amplasata o ghereta fara fundatie pentru WC (o groapa mica provizorie),
- are put.
Pentru toate acestea, proprietarul nu poseda autorizatie de construire/amplasament etc (nici un fel de autorizatie). Proprietarul la randul lui, a cumparat terenul tot fara autorizatie. Cum trebuie rezolvat pentru a putea cumpara terenul?
Am incheiat un contract de rezervare cu dezvoltatorul (fara notar)pentru un lot de teren care se asteapta iesirea PUZ de la cadastru. Am achitat deja o suma pentru care nu am primit chitanta sau facura. Nu stiu de asemenea daca terenul achizitionat este cel vizualizat si nu stiu daca terenul poate fi cumparat. Nu am vazut nici un document al terenului si nu cunosc nici proprietarii de la care voi cumpara. Ce este de facut in aceasta situatie pentru a nu achita o suma mare de bani pentru ceva care nu poate fi al meu?