avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gard construit fara autorizatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gard construit fara autorizatie

Doresc sa cumpar un teren inscris in Cartea Funciara a judetului Ilfov, pe care este deja construit gardul,
Proprietarul nu detine autorizatie de construire/amplasament etc (nici un fel de autorizatie). Proprietarul la randul lui, a cumparat terenul tot fara autorizatie. Cum trebuie rezolvat pentru a putea cumpara terenul?

Alte discuții în legătură

Terenul nu are autorizatie pentru gard Silviu_Bologa Silviu_Bologa Doresc sa cumpar un teren pe care: - este deja construit gardul, - are amplasata o ghereta fara fundatie pentru WC (o groapa mica provizorie), - are ... (vezi toată discuția)
Cand se inscrie un imobil la cartea funciara? Rrrrmmmm Rrrrmmmm Buna ziua! Am cumprat un teren in jud. Ilfov, pe care vreau sa contruiesc o casa. Am obtinut avizul de amplasament in vederea demararii procesului de ... (vezi toată discuția)
Legalitate garaje Aurifex Aurifex Buna ziua, Doresc sa cumpar un garaj in Cluj-Napoca, dar din ce am auzit aprox. 50% din garajele din oras sunt pe domeniul public, construite neautorizat si ... (vezi toată discuția)