avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cand se inscrie un imobil la cartea funciara?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cand se inscrie un imobil la cartea funciara?

Buna ziua! Am cumprat un teren in jud. Ilfov, pe care vreau sa contruiesc o casa. Am obtinut avizul de amplasament in vederea demararii procesului de construire a casei si de racordare la reteaua electrica. Nelamurirea mea este: cand trebuie imobilul inscris la cartea funciara? La finalizarea constructiei sau inainte?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 10:46, 29 Mai 2018
Imobilul se inscrie la finalizarea acestuia in baza tuturor documentelor justificative
Ce act detineti pe teren? Daca l-ati cumparat cu act de mana, si aveti titlu de proprietate in acest caz nu se elibereaza autorizatie de construire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte pentru casa construita fara autorizatie - cum o inregistres, pentru a putea face cadastru si intabulare pentru a vinde imobilul? atuxela atuxela Salut, In 1990 am cumparat un teren cu casa batraneasca 3 camere, specificanduse in actul de vanzare cum ca cladirea nu a fost contruita cu autorizatie. ... (vezi toată discuția)
Gard construit fara autorizatie Silviu_Bologa Silviu_Bologa Doresc sa cumpar un teren inscris in Cartea Funciara a judetului Ilfov, pe care este deja construit gardul, Proprietarul nu detine autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Important!!!!cât durează legal racordarea la rețeaua de electricitate ... Miha Stefan Miha Stefan Buna ziua!Am depus cerere de racordare la rețeaua de electricitate in luna Mai a anului trecut.Ni s-a spus că suntem clienți non-casnici, pentru că nu avem ... (vezi toată discuția)