Presedintele asociatiei de proprietari poate fi reprezentant legal intr-un proces (sa puna intrebari martorilor) ?. Daca da, e nevoie sa se indeplineasca ceva procedura in avans ? Va Multumesc.
As dori sa intreb cum se procedeaza daca cineva din motive obiective nu poate sa vina ca martor la un proces (plecata din tara) ? Se poate trimite un mail cu dovada sau trebuie ceva depus fizic ?
Aste e dorinta mea, custodie comuna si program vizita mai extins.
Legat de amenintari, ele sunt deja implementate (mai mult sau mai putin s-a intamplat de la o zi la alta, fara sa am nici o explictie logica...).
Apreciez mult raspunsul si conform descrierii pe care ati facut este clar ca aveti o colaborare foarte buna care il are in centru pe copilul dumneavoastra.
In cazul meu nu mai pot sa comunic aproape deloc cu fosta sotie (nu raspunde la telefon, mesaje,..) si este foarte oscilant cu programul de vizita lul (cand are de lucru este in regula sa stea copilul mai mult la mine) cand ceva nu ii convine sunt amenintat cu reducere programului.
Pe scurt ..taie si spanzura cum are chef...iar situatia se inrautateste...
Mi-ar fi placut sa existe o cale amiabila, insa sperantele mele scad cu fiecare zi.
Multumesc mult pentru raspuns.
Ce nu imi este clar este ce as putea sa pierd ?
Consider ca pot sa castig prin faptul ca am dreptul sa iau decizii zilnice fara consultari prealabile, ceeace acuma este destul de complicat, iar pe partea doamnei as fi totusi un element care sa tina in echilibru desele schimbari de opinie care influenteaza si pe copil.
Am divortat in 2008(amiabil) si, conform legii de atunci, s-a decis custodie unica pentru mama baiatului meu. Pe parcursul anilor trecuti incet incet opiniile mele au fost ignorate din ce in ce mai mult iar in ultima vreme nici nu mai sunt consultat legat de lucruri care tin de copilul meu(ex. la ce scoala sa mearga, probleme cand vrea sa mergem in concediu in afara tarii).Mentionez ca pe parcursul anilor am tinut o legatura foarte stransa cu baiatul meu si platesc si 1/4 din salar ca si pensie alimentara.
Intrebarea mea este, daca conform codului civil din 2011(autoritatea parinteasca) se poate schimba decizia de custodie unica, si daca de ce dovezi(sau pasi) sunt necesari ?
Va Multumesc.